Profile


n6nzcpe871

Goedkoopeenverhuislift.nl is onderdeel van verhuisbedrijf Direct. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en hierdoor zijn wij vooral actief in de Randstad. Wij hebben de meeste opdrachten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. Door onze aantrekkelijke uurtarieven en voorrijkosten zijn wij overal in de Benelux te vinden om uiteenlopende opdrachten uit te voeren.

Wij bij goedkoopeenverhuislift.nl specialiseren ons in het verhuren van verhuisliften en vakkundige bediening hiervan en dat voor een zeer scherpe tarief. Wij kunnen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren door onze werkprocessen steeds te verbeteren. Hierdoor verloopt een verhuizing veilig, goedkoop en snel, dit betekent minder kosten voor de klant en sneller naar de volgende opdracht voor ons.

Goedkoopeenverhuislift.nl is in het leven geroepen, om particuliere en zakelijke klanten te bereiken die behoefte hebben aan een verhuisbedrijf die hen snel, veilig en goedkoop kan assisteren tijdens hun verhuizing. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, door onze vakkundige en efficiƫnte werkwijze kunnen wij snel, veilig en goedkoop opereren.